Palolantie 3, 90620 Oulu

Tervetuloa asioimaan!

044 243 3055

Soita ja varaa aika

MA-PE 8.00-16.00

Olemme avoinna

Kiinteistökalvotus

Kustannustehokas vaihtoehto

Kiinteistökalvotus antaa tehokkaan näkösuojan ja lämpösuojan sekä auttaa säästämään kiinteistön energiakustannuksissa merkittävästi.

Oulun Tummennuspaja - Liikemerkki

Kiinteistökalvotus

Kiinteistön ikkunat kalvotetaan usein näkösuojan takia, mutta myös estämään auringosta johtuvaa lämpötilan nousua. Kiinteistökalvotus on usein helpoin ja edullisin ratkaisu pienentämään kiinteistön energiakustannuksia.

Käytössämme on markkinoiden laadukkaimmat auringonsuojakalvot, jotka on mahdollista asentaa lähes kaikkiin kohteisiin, kuten asuinhuoneistoihin, toimitiloihin ja varastorakennuksiin. Asennamme auringonsuojakalvot ikkunan tyypistä riippuen yleensä, joko ikkunan sisä- tai ulkopinnalle, ilman ikkunan purkamista ja irrottamista.

Teemme kiinteistöjen kalvotuksia Oulun alueella sekä muualla Pohjois-Suomessa. Kiinteistökalvotuksen hinta määräytyy kalvotettavien ikkunoiden määrästä, kohteen haastavuudesta sekä käytettävästä kalvotyypistä. Ota yhteyttä ja kysy tarjous.

Oulun Tummennuspaja - Ikoni

Tyylikäs näkösuoja

Auringonsuojakalvoista parhaimman näkösuojan antavat tummin peruskalvo sekä peilikalvo, jotka tarjoavat yksityisyyttä ja omaa rauhaa ulkopuolisilta katseilta. Varsinkin peilikalvolla saadaan luotua erinomainen näkösuoja niihin kohteisiin, joissa halutaan yksityisyyttä, mutta samalla säilyttää esteetön näköyhteys ulkopuolelle.

Näiden lisäksi saatavilla on myös maitolasikalvo eli huurrekalvo, joka estää suoran näkyvyyden lasin läpi molemmista katselusuunnista. Auringonsuojakalvojen ja maitolasikalvojen käyttökohteita ovat muun muassa toimistorakennusten ovet ja väliseinät, liiketilojen näyteikkunat sekä asuintalojen parvekelasit.

Oulun Tummennuspaja - Ikoni

Tehokas lämpösuoja

Auringonsuojakalvot suojaavat tehokkaasti auringon aiheuttamalta lämpösäteilyltä, jonka ansiosta koneellisen ilmastoinnin tarve vähenee ja saavutetaan huomattavia säästöjä energiakustannuksissa. Auringonsuojakalvot laskevat kesällä sisätilojen lämpötilaa useita asteita ja talvella ne vähentävät lämmön karkaamista ikkunasta, jolloin lisälämmittämisen tarve vähentyy.

Auringonsuojakalvot estävät myös haitallisen UV-säteilyn pääsyn sisätiloihin jopa 99%, joka estää muun muassa kodintekstiilejä haalistumasta sekä vähentää riskiä sairastua auringon aiheuttamiin ihosairauksiin.

Työpaikoilla näyttöpäätteiden häikäisy ja heijastus voidaan estää auringonsuojakalvolla, jolloin näyttöpäätteellä työskentely ei rasita työntekijöiden silmiä.

Oulun Tummennuspaja - Ikoni

Hyvä sirpalesuoja

Auringonsuojakalvo toimii samalla myös sirpalesuojana, sillä lasin rikkoutuessa kalvo sitoo sirpaleet itseensä ja sirpaleiden aiheuttamat henkilö- ja materiaalivahingot pienenevät. Saatavilla on myös erillisiä turvakalvoja ja sirpalesuojakalvoja, joissa osasta löytyy auringonsuojakalvon ominaisuudet.

Taloyhtiöltä tulee aina selvittää mahdolliset julkisivumääräykset ja varmistaa lupa auringonsuojakalvojen asentamiseen.